NEWS

tilbakeblikk-pa-2015-sesongen
Tilbakeblikk på 2015 sesongen

Published on 06.01.2016, 21:05

Senior – 2 divisjon, pulje blå

 

Årets sesongstart startet mot Åsane Seahawks i Åsane 18. april. Åsane var før sesongen tippet som vinner av pulje blå i 2 divisjon. Det endte til slutt med 41-10 seier til Åsane.

Sesongens andre kamp var i Drammen mot Drammen Warriors. Det var en veldig jevn kamp, men det var dessverre Drammen som trakk det lengste strået og vant 15-12.

'The Battle of Østfold' ble arrangert i Fredrikstad på fredag 15 mai. Kampen mellom Fredrikstad Kings og Olavs Menn endte med en klar seier til Olavs Menn med 67-0.

Midt i sesongen var det en god pause mellom seriekampene og Olavs Menn ble invitert av Oslo Vikings til en treningskamp. Laget til Oslo Vikings besto av spillere som ikke hadde fått plass på Eliteserielaget. Kampen endte med 25-13 seier til Olavs Menn og var en flott anledning for begge lags spillere til å få litt ekstra spilletid.

Sesongens første hjemmekamp ble spilt mot Lillestrøm Starfighters. Det ble også en klar seier til Olavs Menn med 53-8 seier.

Seriens siste kamp ble også spilt på hjemmebane. Den var mot Bergen Storm. Dette var sesongens viktigste kamp i forhold til hvor vi ville ende på tabellen og om vi ville få en plass i kvalifiseringen til neste års nystartede 1 divisjon. Olavs Menn lå lenge under 8-0 og de klarte heller ikke ta sin første touchdown før det bare var litt over 3 minutter igjen av 4 quarter. På det påfølgende kick off, klarte Olavs Menn og gjenerobre ballen på sitt onside-kick forsøk. Dette førte til at Olavs Menn igjen hadde ballen og rett før slutt fikk de kampens andre touchdown. Det gjorde at Olavs Menn vant kampen 13-8.

 

2 divisjon, pulje blå endte dermed slik:

 1. Åsane Seahawks

 2. Bergens Storm

 3. Olavs Menn

 4. Drammen Warriors

 5. Lillestrøm Starfighters

 6. Fredrikstad Kings

 

Sesongen ble avsluttet med kvalifiseringskamp mot Tønsberg Raiders på Jordal stadion. Kampen ble spilt på en av de varmeste dagene i året og startet veldig jevnt og resultatet var 30-28 til Olavs Menn ved pause. Etter pause satte Olavs Menn inn siste giret og dro i fra på poengtavla. Til slutt stod det 68-34 til Olavs Menn og avsluttet dermed sesongen med opprykk til 1 divisjon.

 

Lørdag 8 august hadde Olavs Menn og Oslo Vikings oppvisningskamp på Haldens Stadion i forbindelse med Grensetreffet i Halden. Oslo Vikings spilte med sitt U-19 lag og kampen ble spilt med 11 mann på banen for hvert lag. Dette var første gang Olavs Menn spilte med 11 mann og kampen endte med 35-0 tap.

 

Nå er laget i full gang med vintertrening og ser fram i mot første seriekamp i 1 divisjon.

 

 

U-17, pulje rød

 

U-17 laget spilte sin første sesong noensinne og gjorde en god figur i kampene sine.

Sesongstarten var i Tønsberg hvor de spilte mot Tønsberg Raiders. Det endte med 46-6 tap. Moro at det ble touchdown i den første kampen.

Den første hjemmekampen til U-17 kom i andre serierunde. Dessverre endte denne kampen også i tap. Oslo Vikings vant kampen 54-0.

Den tredje kampen for sesongen skulle blitt spilt i Trondheim mot Nidaros Domers. Dessverre måtte Olavs Menn U-17 trekke seg fra kampen grunnet for få spillere og kampen ender derfor 30-0 til Nidaros Domers på walk-over.

Olavs Menn U-17 sin andre hjemmekamp for året er mot Lillestrøm Starfighters. Med bare 13 spillere tilgjengelig på rosteren (mnimum spillere man kan ha for å delta i kamp), gjorde de en god figur mot Lillestrøm som endte med 41-19 tap.

Sesongens siste kamp skulle vært en plasseringskamp mot BVH Gators. Kampen ble dessverre avlyst da Gators trakk laget sitt pga for få spillere.

 

 

Selv om det ble tap i alle kampene Olavs Menn U-17 spilte, var gutta positive og håper på en god treningsvinter og satser på bedre resultater neste sesong.

BACK TO ARTICLES

SPONSORS

SHOP

Shop

FIXTURES

  STANDINGS

   FACEBOOK

   SUPPORT US

   Play the state regulated lottery and support us at the same time - through Grasrotandelen.

   Read More